BVC

Idag har jag och lilla Damien varit på BVC, vi mätte och vägde min lilla krabat. Nu väger han 3860g och är 54cm lång. Han har ju bivit riktig stor sedan han kom til värden.
Snart ska vi gå iväg til farfar så han få rå om sitt barnbarn lite:) Han är en sån stolt farfar.
Men kan inte stanna så länge för Christian ska till äkaren 15.40...

Ohh snart är det jul, faktiskt längtar jag, jag gillar ju juen jag ju. Men i år bir det nog inte så mycket julklappar, det är nog bara Damien som kommer få den turen:) Men det är han mer än värld den lila sötnosen.¨

Måste ta mig upp till Järpen någonting, Damien vill ju träffa tant Lina och jag saknar henne så mycket. Är så gad att vi fortfarande är lika bra kompisar som när jag bodde där. Man märker vilka ens riktiga vänner är!

Ne nu måste vi ta och kila till farfar, tror han väntar oss nu.

Puss o Kram

Underbart men annorlunda liv

Ja, nu har det gått 3 veckor och två dagar sedan våran lilla prins kom till värden. Allting går som på rälls, han är så underbar och go. Han äter var 4e timma, ibland var 3e timma, han sover melan måltiderna och gnäller lite när blöjan måste bytas. Men att det skulle vara så här underbart, lättsammt och otroigt roligt trodde jag inte att det skulle bli från början. Jag trodde att jag bara skulle vara trött och utsliten vid det här laget men så var intre fallet.

Idag var vi hos Christians faster Gittan och även träffade Christians kusin Ullis med hennes lilla dotter Ella (Damiens tremänning) . Vad mycket presenter Damien får hela tiden, massa kläder och saker:)

Snart är det jul, vad mysigt att fira den med en ny familjemedlem, ska fira med Christians pappa hemma hos honom. Mamma ska vi fira med den 20e, då även Emil och Emma kan vara med.  Har redan gjort det juigt och fint hemma, julbakatkakor, bullar lussikatter och pepparkakor. Ska Scrapa några julkort också tänkte jag, ska väl börja imorgon när vi kliver upp jag och Damien efter morgon prommenaden med Texas, jag fich sovmorgon plus att christian tog natten så jag tänkte låta han få sova i natt och få en sovmorgon imorgon.

Imorgon ska jag till frisören på eftermiddagen och färga mitt hår, kan ju inte göra det själv så det blir snyggt. Får se om jag ska klippa av ite också, beror på hur jag känner efter färgningen. Men slinga kanske jag ska göra, men e osäker om hur, om det ska vara Mörkbrunt med blonda slingor eller om jag ska ta röda eller svarta slingor. Kanske olika nyanser eller olika färger? Ja, jag känner att jag är osäker om hur jag vill göra.

Har precis fixat och handlat klart alla dessa juklappar och slagit in dom fint, eller alla och alla jag har Herman och Julius kvar men det skule Emil och Emma fixa till helgen när dom åker in och julhandlar. Och sen ska jag köpa någonting till William men jag har inte en susning om vad jag ska köpa...

På torsdag ska jag till stan med Marie och hjälpa henne hitta alla julklappa till familjen, ska bli trevligt att träffa henne en heldag på stan, ska se till att passapå då att köpa lite smink, underagskrämen från H&M är riktigt dålig, gud vad den gjorde mig besviken. Madde tyckte att den funkade och övertalade mig att köpa den även att jag var lite skäptisk. Jag tyckte ju att om den funkar för henne kan den ju inte vara så jävla värdeös på mig men det var den. Så en ny måste jag ha, och då måstejag ta någon som jag vet funkar, kanske får bli den från makeupstore, ska ändå köpa en ny rouch borste där. Sen måste jag ha de där mineralpudret från Loreal med borsten uppepå, för jag testade den hos erika och den var ju så perfekt.

Ska kolla upp babysim i veckan här, och kolla när det finns någonting här i stan, eller om jag kollar upp mamma-baby yoga eller nå annat som är mysigt för mitt illa pyre, om inte annat har jag börjat försökt att få bort de hemska mammakilorna jag samlat på mig under graviditeten.
Vägde 79 tunga kilon när jag åkte in till BB, och besviken som jag blev tappade man inte alls lika mycket som jag läst och trott. Så när vi kom hem  från BB ställde jag mig på vågen och märker av förskräckelse att jag vägde 72 jävla kilon. Skulle man bara gå ner 7kg när man fött ut lilla babyn? Tydligen! Men nu försöker ja röra på mig och gå ner, väger 67kg idag så det börjar ju gå åt rätt håll, nu är det ju "bara" 12-13kg kvar till jag nått vikten jag hade innan ja blev med barn. Gud vad jobbig resa jag börjat på känner ja nu. Men jag är målinriktad så det här kommer gå finimang.

Nä nu måste jag rasta min hund och leka av han lite.

Puss o Kram



Thumbnail

RSS 2.0